Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Roblox μηνύει τον YouTuber Ruben Sim μετά από πολλαπλά περιστατικά παρενοχλήσεων για 1.6 εκ. δολάρια

*
Το Roblox πήρε την απόφαση να κινηθεί τελικά κατά του YouTuber Benjamin “Ruben Sim” Simon για πολλαπλά περιστατικά παρενοχλήσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα. Ο παίκτης που έχει αποβληθεί από την πλατφόρμα του τίτλου φαίνεται πως έχει παρενοχλήσει τόσο νεαρούς παίκτες, όσο και εργαζόμενους της εταιρείας στο πλαίσιο… ενασχόλησής του με το game που του έχει αποφέρει πάρα πολλά χρήματα από το 2010 κι έπειτα. Τα videos του περιλαμβάνουν περιστατικά παρενοχλήσεων σε πολλαπλά επίπεδα, ενώ έφτασε και σε σημείο να τρομοκρατήσει την εταιρεία στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ της. Συγκεκριμένα η Roblox αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά το Roblox Developers Conference στο San Francisco πριν από ένα μήνα, αφού ο Simon ανέφερε πως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για εξτρεμιστές ισλαμιστές στο χώρο, χωρίς να έχει καμία απολύτως βάση. Το κόστος από αυτήν την εξέλιξη στοίχισε στο Roblox περί τα 50 χιλιάδες δολάρια.

Πέραν αυτών, ο Simon έχει προσπαθήσει να ανεβάσει γυμνή εικόνα του εαυτού του, κάνει συνεχώς προσβλητικά σχόλια που σχετίζονται με σεξουαλική ταυτότητα, φυλή και καταγωγή των άλλων παικτών και αρκετά ακόμη. Παρά το ότι ο παίκτης έχει αποβληθεί από τον τίτλο εδώ και καιρό, συνεχίζει να αποκτά πρόσβαση σε ψεύτικα accounts και απειλεί στελέχη της εταιρείας. Είναι χαρακτηριστικό πως το κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 700.000 συνδρομητές και για κάθε video που ανεβάζει βγάζει από το Patron περί τα 600 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*